HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

a parlamentarizmus lebontása

2007.01.02. 22:31 schultze

Félreértés történik a pártatlan X-szel kapcsolatban.
Miért legyen üres kocka a voksolócédulán? Nem arra kell, amire a spanyolok, meg most már az ukránok is használják. Minek mennék el protest voksolni, és kifejezni, hogy egyik se tetszik?  Erre jó az otthon maradás meg az érvénytelen is.

Üresen kell hagyni a széket! Lehetne egy "üres székek" lista, meg indulnának egyéniben is. Én nem bánom, ha a kerületemet nem képviseli senki. Az MDF meg a második fordulóban visszalépne a senki javára.
Persze kérdés, hogy mit lehet ezen nyerni. Kicsit kisebb lesz tőle a parlament, színvonalasabb nem.

Nem úgy az anarchisták javasolt obstrukciójával, mely itthon kevéssé ismert. Rakjál szalámit a boritékba (miután becsempészted a szavazófülkébe). Eredmény? A szalámi elkezd erjedni, és hazavágja néhány óra alatt a környező borítékokat egy kevéssé. (vagy nem szalámi volt? mi is volt?). Az állam, ha lebénul, talán vissza is vonul.

ui. Mi a közös az Opecben és Hanukában?

ui2. Ez egy régi, pár napig fenn, majd törölt post kissé átírt változata.

Szólj hozzá!

Címkék: parlament voks anarchia obstrukcio

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr3822833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása