HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Militáns orosz kisiskolások

2007.08.29. 19:15 Soldier


Érik a harmadik világháború! Oroszország készülődik hogy a világ élére álljon. Ez megmutatkozik az északi sarkért történő marakodásban, a katonai kiadásokra fordított GDP arányban, és a növekvő fegyver exportban is. Megsértődnek ám hamar az amerikaiakra ha nem fogadják el őket gazdaságilag egyenrangú partnerként. Nem lehet velük viccelni többet.

Meg is mutatták e jelképekben gazdag ceremónián: halott békegalamb, megfojtva egy egyenruhás kisgyerek által. Eszerint adaptálják az arab pedagógiát is, hogy miként kell kinevelni egy mindenre elszánt hadsereget. (lásd még EZT! )

3 komment

Címkék: video halott galamb katona beke

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr75151265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schultze · http://inglobwetrust.blog.hu 2007.08.30. 13:47:51

lehet, hogy egy militáns mesteragyaggalamblövész volt a háztetőn, aki nem kívánja a harcok beszüntetését, és úgy döntött, hogy olcsóbb a galambot a levegőben kilőni, mint az ünnepségbe robbantani.

A balhé következményeképpen feltüzelődik az orosz hadsereg és még hevesebb harcok folytatódnak az északi sarkért.
d

kritikai szellem 2007.09.12. 15:18:15

Szerintem azért nem eszik olyan forrón a kását.

Ami az Északi-sarkért folytatott küzdelmet illeti: ilyesfajta csatározások azért egyáltalán nem olyan ritkák. A múltkor olvastam egy cikket arról, hogy Dánia és Kanada is épp valami szigeten veszekszik Grönland közelében (persze nyilván nem a helyi heringpopuláción...), és ott is volt vízálló dán zászló leszúrása a tengerfenékre meg kanadai parlamenti képviselők helikopterkirándulása a térségben.

Az arabokkal való hasonlat is erős kicsit. Egyrészt azért a szovjet időkből vannak tapasztalataink az oroszokkal, voltak persze ott is éles szituk, de azért kiderült az is, hogy nem akkora barmok, hogy megnyomják a gombot. Szerintem akárki is jön Putyin után, valszeg simán beilleszkedik a korrupt és ezért többnyire kiszámítható tekintélyelvű vezetők sorába. Ezekkel mindig lehet tárgyalni. Az iszlám fundamentalisták pontosan a megalkuvás nélküli, életidegen, halálvágyó fanatizmusuk miatt veszélyesek...

Egyébként pedig a Nyugat is változtathatna a maga hozzáállásán. Ezzel az egész demokrácia-parával sokkal többet vesztünk, mint nyerünk. Persze én is sajnálom az orosz ellenzéki újságírókat meg minden, de náluk azért például sokkal fontosabb lenne, hogy Oroszország ne adjon el rakétavédelmi rendszert Iránnak. Illetve pont az iszlám fundamentalizmus elleni küzdelemben tökre egybeesnének az oroszok és a mi érdekeink (a szeptember 11-i merénylők közütt volt olyan, aki Csecsenföldön harcolt korábban). Inkább ezekre kellene koncentrálni az üres szentbeszédek helyett.

VIII. Nagyapó 2007.10.11. 23:29:21

Másfél hónap csend... Télleg kifogytatok az ötletekből?
süti beállítások módosítása