HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Áruhiány Venezuelában

2007.02.11. 14:09 radio

Imádom a digg.com-ot, mert egyrészt a webkettő-feeling kurvajó, másrészt mindig olyan érdekes dolgokat lehet találni. A szabadságszerető és kapitalizmuspárti gyanútlan olvasó kinyitja a firefoxot, rámegy a diggre és mit lát? Na mit. Meet and Sugar Scarce in Venezuela Stores.

Arra gondol, hogy szegény venezuelai nép, aki olyan ostoba, hogy megválasztja a Chávezt. Arra is gondol, hogy pff, haha, hehe, höhö, :):D lol lol lol. Miért olyan egyszerű bizonytani, hogy az állami beavatkozás, főleg az élelmiszerek hatósági ármaximálása milyen égbekiáltó ostobaság?

Aztán arra is gondol, hogy baszom magas az olaj ára és Chávez legjobb haverja Fidel után Ahdiminedzsad. Ez mondjuk már nem annyira lol. Sőt, tulajdonképp para.

De amúgy vajon milyen érzés lehet globális köcsögnek lenni?

2 komment

Címkék: webkettő chávez fidel ahdiminedzsad globális köcsög

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr7335687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plebejus · www.plebejus.blog.hu 2007.02.12. 10:30:06

Valahogy idetévedtem. Olvasgatom a nagy okosságokat. A nagy szabadságpárti okosságokat. Már csak azt mondd meg nekem határtalan szabadságpárti barátom, mit tesz egy határtalanul szabad világban az, aki egy lépés előnyre tett szert a többiek előtt?

Betart nekik de piszkosul, hogy előnyét tartsa vagy növelje. Hova jutunk így? A gazdag gazdagabb, a szegény szegényebb lesz. Az esélyegyenlőség megszűnik, tömege sorsa válik kilátástalanná. Ezek kaszát, utcakövet, Molotov koktélt ragadnak, oszt' kezdődik a patakvér.

FoLib · http://friendofliberty.freeblog.hu 2007.02.21. 23:49:52

Globális köcsögnek lenni marha jó érzés lehet. Nem lehet ugyanis véletlen, hogy olyan sokan gyakorolják ezt a szerepet:-)
süti beállítások módosítása