HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

we support denmark

2007.02.24. 16:02 schultze

Minden aktualitása elmúlt, de most jött újra szembe ez a kis dánzászló, és nagyon megörültem neki. (be is raktam a jobb menüsor aljára).


Mellesleg nem tudom mennyi idő kell az internetnek ahhoz, hogy mindenki megszokja, hogy mindent lehet mondani és mindennek az ellenkezőjét is. Amikor nem szarik be az ország sem a kuruc.info tol, sem egy pár istenkáromlástól. Szánalmas, hogy újra és újra előjön egy politikai nyomás arra, hogy törvény kell a szólásszabadság ilyen-olyan korlátozására: jelképek, szavak, tények tagadása, ilyen olyan konotációjú diskurzus ellen. Elég volna erkölcsileg elítélni és anyagilag nem jutalmazni.


Ja, viszont nagykövetséget meg nem gyújtogatunk (de még székházat sem).

3 komment

Címkék: dánia szólásszabadság zászló

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr6839877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salaab 2007.03.28. 22:32:01

Azert ebben a temaban azt illik megjegyezni, h nem fair play-es dolog ha a szlsszbdsgot arra hasznaljak, h mas embereknek a leheto legkevesbe kifinomultan, direktbe beszologassanak.
En orultem a nagykovetseg gyujtogatasoknak, mert arra emlekeztetett, h mint 1 kocsmaban, a vilagban sem lehet ingyen kocsogoskodni, es ez igy van rendjen. Lehet, h a kovetseg, vagy a dan sajt, vagy a dan kormany nem egyenlo a cikk szerzojevel vagy a szerkesztovel, de allahra, a balhet valakinek a vegen el kell vinnie.

schultze · http://inglobwetrust.blog.hu 2007.04.02. 17:59:27

lehet az újságot bojkottálni, meg lehet köcsögnek nevezni a karikatúra rajzolókat.
de egy ország álljon ki a szólásszabadság mellett, ahogy ezt dánia megtette.

az meg, hogy erre a követségnek esnek neki, őket minősíti.

hogy lehet az országnak nekiesni, mert szólásszabadság párti?

radio 2007.04.04. 20:41:59

Néhány túlérzékeny elmebeteg miatt nem szabad feladnunk a legalapvetőbb elveinket.

Te meg ne örülj a gyújtogatásoknak. Nekem például nem tetszik, amit mondasz, szerintem nem igaz, sőt, nem különösebben átgondolt, tehát sérti a vallásomat, mert én az Átgondoltásg Magasságos Istenében hiszek. Jogosult vagyok téged felgyújtani? Vagy a házadat? A kocsidat?
süti beállítások módosítása