HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Porn is better than ORTT

2007.02.08. 19:26 radio

Nem is értem, hogy kedvenc szabadságszerető blogjaim nem keltek ki az ORTT ellen. (Elnézést, ha valaki igen, de nem láttam.) Mi az, hogy betiltjuk a pornót?

Én inkább az ostoba ORTT-t tiltanám be, kicsit funkciótlannak érzem ugyanis. Nem akarom a szokásos érveket elpuffogtatni a média állami kontrolljának teljes feleslegességéről, úgyhogy nem is teszem meg.

De.

Pornót bazmeg mindenki néz. Literally mindenki. Mint ahogy mindenki veri is rá. A kereslet óriási, miért fosztjuk meg digitálisan analfabéta és/vagy szegény és/vagy internet nélküli helyen élő embereket attól, hogy szexet nézzenek? Szabadság uraim, vagy ahogy a Subbacultcha mondta régen, mielőtt eladta volna magát az indexnek: pinát mindenkinek!

3 komment

Címkék: ortt pornó szabadság

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr2135003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schultze · http://inglobwetrust.blog.hu 2007.02.08. 21:46:33

Ezek a cenzorok ráadásul agyatlanok is, ahogy elefánt (republican.blog.hirszerzo.hu/ #522)megírta...
index.hu/kultur/media/ortt6437/

Hüvelykujj szabályaik nem éppen vallanak morálfilozófusokra, személyiségpszichológusokra vagy esztétákra.

tallian.miklos · http://republican.blog.hirszerzo.hu 2007.02.10. 10:43:44

(Persze nem tudom, mennyivel volna jobb, ha morálfilozófusok, személyiségpszichológusok vagy esztéták lennének az ORTT-ben.)

radio 2007.02.11. 14:15:05

Van aminél minden jobb:)

(Amúgy elolvasnám a Neocohn meg a te, Elefánt, blogbejegyzésedet, amikor az ORTT-be bekerül a György Péter, TGM, Szalai Erzsébet meg az Aczél.)
süti beállítások módosítása