HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

még egyet az irániaknak

2006.12.13. 17:13 schultze

mi újság Iránban?
Ha minden igaz, akkor az a-bomb lassan kész, az olajár még mindig az egekben, úgyhogy nagy a pofájuk és szórakoztatóan provokálnak.

“I wonder if the president of Iran would be talking this way if the price of oil were $20 a barrel today rather than $60 a barrel.” Mondja Thomas Friedman.
Ez a first law of petropolitics. Ott felejtsük el a demokratizálódást és a mérséklődést, ahol dúskál az olajbevételben a központi kormányzat.

A dolog még izgalmasabb része, hogy hogyan provokálnak. Holokauszt-tagadó képregény-verseny, konferencia. Németországban és Franciaországban nem publikálhatsz? Gyere Iránba, a szólásszabadság hazájába. Szerintem zseniális.

2 komment

Címkék: holokauszt iran petropolitics friedman

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr422438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radio 2006.12.13. 17:16:50

Let's bomb them back to the stone-age, hoo-hoo!
Let's bomb them back to the stone-age, hoo-hoo!
Let's bomb them back to the stone-age, hoo-hoo!
Let's bomb them back to the stone-age, hoo-hoo!
Ez az idei karácsonyi dalunk. bocsánat, hanukai.

Ádám 2006.12.14. 03:30:24

És közben Izrael miniszternelnöke "elszólta" magát, hogy nekik is van bombájuk.

"Felvilágosítást vár Izrael atomprogramjáról az Európai Unió a finn soros elnökség egy magas rangú képviselője szerint. Ehud Olmert izraeli kormányfő egy német televíziós interjúban említette együtt országát az atomhatalmakkal. A finn elnökség képviselője tegnap közölte, hogy uniós körökben meglepetést keltett a bejelentés, ezért a december végéig hivatalban lévő elnökség arra szólítja fel Ehud Olmert miniszterelnököt, hogy tisztázza az általa közölt információ pontos tartalmát, valamint a bejelentés szándékát. (MTI) "

www.nol.hu/cikk/427910/
www.nol.hu/cikk/427972/
süti beállítások módosítása