HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Nuni monológok

2007.02.11. 14:38 radio

Rájöttem, hogy a blogolásban az az egyik legjobb dolog, hogy mivel a bejegyzéseken jó esetben az olvasók is röhögnek, az embernek csökken a lelkiismeret-furdalása amiatt, hogy az ostoba embereket gátlástalanul kineveti.

De tényleg. És ez nemcsak ostobaság. Hanem a prüdéria olyan foka, amivel tényleg nem tudok mit kezdeni. Floridában egy nő kérésére a Vagina monológok című darab a színház hirdetőtábláján nem "The Vagina Monologues", hanem The Hoohaa Monologues" címmel szerepel.

A történet háttere az, hogy a hölgy épp unokahúgával autózott, amikor meglátta a nevezett feliratot, mire a kislány rákérdezett, hogy "Aunt Christie, what does the word vagina mean?"
Erre a hölgy nem tudott válaszolni, sőt, "offensive"-nek értékelte a feliratot és leszedette a színházasokkal. Az csak egy punci, bazze. Daaaaaaaaaaah.

Mondjuk kiváncsi vagyok mit válaszolhattott a nő. "Well, Nicole, you know, er, to put it into a nutshell, really, it"s a sort of, it's something you will know some time later, er, it's not my duty to tell you."

Fenék Tibi így mondaná: " It's the hole between you legs, muhaha."

Szólj hozzá!

Címkék: florida prűd ostoba punci

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr3035697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása