HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

ZamZam és a globális orgazmus

2006.11.27. 13:53 radio

Az előző állításból induktíve levezethető, hogy minden országban sok-sok McDonald'sot kell építeni, és akkor megvalósulhat a biztonságos világ. Aki persze könnyelműen azt gondolja, hogy ez a liberális demokráciák és a nyugati civilizáció terjeszkedésével érhető el (mármint nem csak a szép új világ, hanem a junk food rule) az téved, vagy csak nem elég tájékozott. Irán kifejlesztette saját kólaszerű üdítőitalát, a ZamZam-ot, és már exportálja is. A következő lépés már a McImam's lesz. Tessék választani.

Amúgy megjelentek a világban új módszerek a világbéké elérésére. Tessék csak a következő blogba beleolvasgatni: http://judapest.org. A globális orgazmus miatt felszabaduló pozitív energiák miatt senki sem akar majd háborúzni. Az ötlet különben nem is rossz, bár némileg kétséges, hogy kivihető-e. Én egyelőre a fegyverek nyújtotta biztonságban és a lokális orgazmusban hiszek.

Szólj hozzá!

Címkék: irán neokon világbéke

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr6019437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása