HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Még az ORTT sem ment meg a hülyéktől

2007.03.26. 23:36 radio

Olvasom a napokban az Indexen, hogy újfent megbüntették a Boros-Bochkor-duót, egyébként horriblis összegre, azért, mert olyat mondott, amit a drága Országos Kultúrfasiszta Testület szerint nem kellett volna.

Például "[e]gy esetben (december 7.) a drogfogyasztás került kedvező, a magatartásforma jótékony hatásait ecsetelő megvilágításba, a kábítószer káros egészségügyi, illetve társadalmi következményeit viszont nem említették. December 6-án pedig egy erősen szexuális töltetű párbeszéd hangzott el, mely ráadásul a gyermekek számára közkedvelt Mikulás-ünnep kontextusában jelent meg, burkoltan extrém szexuális helyzetre utalva"(...)
"a műsorvezetők a hallgatói sms-ek beolvasásakor sem jártak el mindig megfelelő körültekintéssel, így számos adásban találkozhattunk trágár hallgatói üzenetekkel, amelyek meghaladták a délelőtti idősávban közzétehető mértéket".

Akkor skacok, tilsátok le a képernyőről Koóst, Bajort és az összes szalonalkoholistát, akiknek állandó szerepe a piás (oh a sor még se hosszú...), vagy nem menjenek akciófilmek a tévében, vagy tiltsatok be mindent, ami nem a szocialista haza békés építéséről szól.

A Bumeráng tényleg az alpári humorra építő, sokszor bántó műsor, de akkora piaca van, hogy ihaj. Aki hülye, azt az OKfT sem tudja meggyőzni arról, hogy ne legyen az...

Vagy tudjátok mit? Tanuljátok meg azt a szót, hogy szólásszabadság és keressetek magatoknak új munkát. (És adjátok nekünk azt a 28 milliót, tudjátok, az egyén mindig jobban költ, mint az állam...)

11 komment

Címkék: ortt szólásszabadság hülye ember

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr4951380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elefánt · http://republican.blog.hirszerzo.hu 2007.03.27. 08:16:24

És mit kezdenének ezek Howard Sternnel?

FoLib · http://friendofliberty.freeblog.hu 2007.03.27. 22:09:13

Az ORTT legalább annyira szánalmas (értsd: fölösleges), mint az ENSZ. A Gy. P. (nem, nem gyógypedagógiai, hanem György Péter) nincs benne véletlenül?

dH · http://dh.squidcode.com 2007.03.28. 07:56:36

Mindig jókat mosolygok ezeken az ORTT-s híreken, de mivel évek óta nincs TV-m, rádiót is csak akkor hallgatok, ha nincs más a kocsiban, igazából nem tud meghatni, mit görcsölnek össze. Talán érzik ők is, hogy talán mé egy utolsó évtizedük lehet hátra nyugdíj előtt, mielőtt a hagyományos média véglegesen disszidál internetre és digitális csatornáka. Én csak azt nem értem (mert érdektelen voltam utánanézni), hogy kik ezek, ki ez az ORTT, honnan jött, ki adott ezeknek hatalmat, és ki tartja őket ott? Más, nyugati társadalmakban is van ilyen? Vagy ez a szervezet ténylegesen A Párt egyik csökevénye? Tényleg még mindig 1981-et írunk?

libike 2007.03.31. 12:46:49

tudom, hogy nem ide tartozik, de:

Legyen Fodor Gábor az SZDSZ elnöke!!!

radio 2007.03.31. 15:34:16

Tényleg nem. De mindjárt kiderül, ki lesz.

libike 2007.04.01. 13:59:34

már tudjuk
megalakulhat a magyar kapitalista párt
szarul alakult a dolog

FoLib · http://friendofliberty.freeblog.hu 2007.04.02. 00:10:34

libike, mi a baj a Magyar Kapitalista Párttal? Persze a rövidítésén kívül:-) MKP. Brrr!

libike 2007.04.02. 00:29:32

az, hogy az szdsz nem erre való, nem hiszem, hogy ma itt Magyarországon ideje lenne, egy ilyesféle kapitalizmusról beszélni, pláne, hogy a kóka még életében nem hallott a szociális érzékenységről.
Ha most (és így lesz) az SZDSZ (MKP) elmegy a szabadság jogi vonalról, könnyen kieshet a parlamentből, ráadásul egy seggfej irányításával.
Ma szerintem olyan libearlizmusra lenne szükség, amibe igenis bele tartozik valamilyen módon a szociális érzékenység, (és nem kellene ezt az undormányos siker, sikeresség dumát nyomatni), valamint a tényleges liberális értékek megjelennek

radio 2007.04.04. 20:52:43

1. A kapitalizmusnak nem része a szociális érzékenység? Hahahaha. Szociális érzékenység nem egyenlő állami rediszribúcióval! Én például nem vagyok igazán jóban a magas adókkal, sem filozófiailag, sem pragmatikus szempontból, de épp most kezdek el önkéntes munkát végezni - hátrányos helyzetűek érdekében - és ha nem diákhitelből és ösztöndíjból élnék, feltehetően adnék pénzt valamilyen alapítványnak.

2. Miért gondolod, hogy az SZDSZ szavazóinak nagy része épp az emberjogi vonal miatt támogatja a pártot? Nem hiszem, hogy volna rá empirikus adatod, ami nem feltétlenül baj, de intuitíve sem érzem erősnek az állítást. Ha így volna, akkor a véleményformáló értelmiség már rég rákényszerítette volna a pártvezetést, hogy níltan kiálljon a melegházasság, a drogliberalizáció stb. issue-kra.

3. A siker csak Kelet-Európában gáz. Nem kéne, hogy az legyen. Szerintem nem baj, ha ennek a szónak megpróbálja valaki letörni a pejoratív élét. (Persze nem biztos, hogy így kell, de a metaelmélet szerintem jó, elég a Ajjajajajjmagyarországból.)

libike 2007.04.05. 12:11:17

de én nem is állítottam, hogy nem része a szociális érzékenység a kapitalizmusnak, de azokból, amiket a kóka beszél, az derül ki, hogy ő nem is érti ezeket a szavakat. A magas adó nem jó, de abban az országban, ahol több mint 3 muillió munkaképesnek nincsen bejelentette állása, ami nem fedi a szegényésget, mert biztosan dolgizk feketén, de az ugye nem stabil, állandó stb, jöveledem, tehát ezeknek a rétegnek segíteni kell.
2. Ugyanis minden olyan komoly SZDSZ-es érelmiségi eltűnt a párt közeléböl, akik a szabadság jogok miatt voltak szdsz szavazók. Emiatt gyengült a párt támogatottságga, valamint a szocikkal kötöt koalició is bele játszott. Hány nevet tudnánk sorolni, akik tényleg liberálisok, de már legfejjeb csak SZDSZ szavazók, de nem politika csinálók. (Erról részletesebben: Bauer Tamás az ÉS-ben). Ráadásul az SZDSZ, aminek ugye a liberális gazd.politika miatt nem lenne szavad részt venni a költségvetési politika fellazításában, réstzt vett, ezért hiteltelen.
3. A siker önmagában nem gáz, nyílván nem sőt, ki ne akrnak sikeres lenni, de képzeld el (demagógia következik!) ott vagy 50 évesen (esetleg még egyet is értesz a szabadságjogokkal, nem utálod a zsidókat, buzikat, csigányokat) nincs munkád mér 2 éve, erre kiáll a kóka és elkezdni: Siker, SIker, SIKer, SIKEr, SIKER, erre te mit lépsz? szeretni fogod? nem hiszem...

:-S 2007.05.03. 01:18:49

radio

"Nem kéne, hogy az legyen. Szerintem nem baj, ha ennek a szónak megpróbálja valaki letörni a pejoratív élét."


"Törvényről és jogról vijjogott a héja,
és ettől égnek állt a jérce taréja.
Mert tudta, hogy ebből származnak a bajok.
Ez a törvény vérzik, és ez a jog sajog."

Avagy: a sikerrel nincs semmi baj szerintem nálunk sem, ha Rubikról, Béresről vagy Bojár Gáborról van szó. Van, akitől viszont nem hangzik túl jól.
süti beállítások módosítása