HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

video: ENSZ Emberjogi Bizottsága

2007.04.07. 01:02 schultze

Borzadjatok össze ti is. Mi történik ott, aha azol azok vannak többen, akik nem tudják mik az emberijogok. A sztori lényege, hogy Szaud-Arábia, Kína, Pakisztán, Tunézia, Kuba és Oroszország is tagja a bizottságnak. A főprofiljuk, hogy elítélik Izraelt, máskülönben kussolnak. Az eredmény:


4 komment

Címkék: videó bizottság un humanrights unwatch

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr1655604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schultze · http://inglobwetrust.blog.hu 2007.04.07. 01:22:32

elfeledtem írni, de innen van.

dzsihad.blog.hu/
eddig bejön

theory 2007.04.09. 15:17:30


Koszi a videot nem gondoltam volna, hogy az ENSZ ilyen szinten all emberjogi kerdesekben „Do-Nothing, Good-for-Nothing Council”!
Egy nagyon erdekes interju a videon szonoklo taggal (Hillel Neuer) megtalalhato a kovetkezo linken (itt pontosabban elmondja, hogy mennyire siralmas a helyzet):
podcast.shirenetworknews.net/:entry:tuatara-2007-04-01-0000/
Ebben az interjuban egyebkent felmerulnek erdekes kerdesek, pl. az Egyesült Demokráciák Szövetségének létrehozása meg hogy nincs más, mint, hogy a nyílvánosságon keresztül nyomást gyakorolni az ENSZ-re (ejenek az uj lehetosegek blog, youtube stb.)

Ami meg szerintem kifejezetten erdekes a tortenetbol az, hogy a Unwatch egy civil szervezet, melynek egyebkent nincs beleoszolasa semmilyen kerdesben (csupan elmondhatja a velemenyet). Megis a media es foleg az interenet segitsegevel sikerul elernie azt, hogy habar ezt a beszed nem talalhato meg az ENSZ hivatalos honlapjan, megis ez lett a leghallgatottabb beszed arrol az ulesrol (illetve az a kibovitett video, amit te is felraktal)! Itt olvashato, hogy a legfontosabb napi lapok es blogok targyaltak a kerdest (es hogyan):
www.unwatch.org/site/c.bdKKISNqEmG/b.1317481/k.96E7/View_From_Geneva/apps/nl/newsletter2.asp
Magyarorszagon termeszetesen semmi viszhangja nehany blogon kivul.

schultze · http://inglobwetrust.blog.hu 2007.04.10. 15:33:50

koszi a linkeket. Egyebkent gondolkodtam, hogy én is írok valamit erről, de aztán nem jött semmi. Szerintem is az a dolog lényege sajnos valóban, hogy amíg diktatúrák diktálnak ilyen szervezetekben, addig nem lesz szebb világ.
süti beállítások módosítása