HTML

In Globalisation We Trust

Mi tudjuk miért jó a McDonalds!

Friss topikok

SzólSzab

Paper Factories

2007.07.13. 20:35 radio

Tudtátok, hogy van olyan, hogy Weimar Triangle? És olyan, hogy Comitee of Baltic Sea States aka. CBSS? Én mondjuk nem, de ez lehet az én műveletlenségem is, bár mondjuk, mint azt a ma délelőtti panelbeszélgetésen a fenti két szervezet, a V4 és a Nordic Council képviselői elmondták, a tagországok állampolgárai sem nagyon.

Mind a négy szervezet elmondta, hogy ők aztán tényleg kurva jó dolgokat csinálnak, és mindössze a rossz PR miatt nem tudja az égvilágon senki, hogy mivel foglalkoznak. Legyünk ám marha büszkék a regionális együttműködésre. (Vajon milyen pénzből működhetnek? Hm, igen: az adófizetők pénzéből. De tájékozatatni már minek.)

A régiók Európája nem más, mint bullshit, a regionális együttműködés nem más, mint egy papíripari klaszter. Teszem hozzá: sajnos.

1 komment

Címkék: regionális együttműködés európai bullshit

A bejegyzés trackback címe:

https://inglobwetrust.blog.hu/api/trackback/id/tr57117643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elefánt · http://republican.blogteszt.hirszerzo.hu/ 2007.07.16. 00:10:54

A Weimar Triangle, na az már hangzásra is iszonyat durva...
süti beállítások módosítása